KIrja-aapeli vuodesta 2013

Kirja-aapelin tarkoituksena on esitellä kirjailija Tuja Themanin teoksia

puhelimen naytto

 

"Minäkin haluaisin kotisivut itselleni tai yritykselleni, aika ei vain riitä niiden suunnitteluun". "Tekisin itselleni kotisivut, mutta en keksi mitä niille kirjoitan ja toteuttaminenkin on vähän vaikeaa". Jos ajattelet näin, autamme sinua. Teemme kotisivusi alusta loppuun tai muokkaamme sivujasi, ja annamme uusia ideoita. Voimme myös tarkistaa pelkän tekstin, jos toteutus tehdään muualla.

Muistathan, että sinun kotisivusi on sinun käyntikorttisi.

Teemme sivut Joomla sisällönhallintajärjestelmällä, Wikipedia joka on suunniteltu pienten ja keskisuurten sivustojen luomiseen. Sivupohjina käytämme Artisteer sivupohjia, joiden mallisivuista on hyvä lähteä liikkeelle sivuston ulkoasua suunniteltaessa. Artisteer sivupohjamallit löydät  täältä. Sivupohjamallit antavat meille suuntaa siitä mitä asiakas haluaa. Malleja sekä kuvia voimme muokata niin, että lopputulos miellyttää asiakasta.

Nykyaikaisessa sivustossa on tärkeää, että ne toimivat puhelimessa sekä tablet-tietokoneella (responsiiviset sivut), koska 65% internetin selailusta tapahtuu näillä laitteilla. Kuvasta näet miten Google näkee www.kirja-aapeli.fi sivuston responsiivisesti. Testaa tästä oman sivustosi näkyvyys. Mikäli sivusi näkyvät responsiivisesti testin vastauksen pitää olla: Mahtavaa! Tämä sivu sopii mobiililaitteille. Mikäli Googlen testin vastaus on jotain muuta ota yhteyttä, niin katsotaan mitä asialle pitää tehdä. Samalla saat tarjouksen tehtävästä työstä. Hintamme ovat hyvin kohtuulliset, koska teemme kotisivuja, kotisivujen suunnittelua, hakukoneoptimointia, oikolukua, korjauslukua, tekstinkorjausta ja muokkausta sekä tekstinhuoltoa varainhankintana.

Muutama tekemämme sivusto  www.theman-sport.fi  www.terho.infowww.k-m.fi www.luovaidea.fi

Kysy lisää ja pyydä tarjous